Közgazdász, feltaláló, festő, író

Vajai László 1956-ban született Budapesten, szakmai tanulmányait a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen (okleveles gépészmérnök, termelési rendszerszervező diploma és okleveles gépipari gazdasági mérnök), valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (okleveles pénzügyi szakközgazdász) végezte.

Pályafutása során több nagyvállalatnál dolgozott szervezési osztályvezetőként, illetve pénzügyi igazgatóként.

Emellett szervezési és egyéb közgazdasági témákban rendszeresen folytatott szakmai publikációs tevékenységet (eddig összesen 17 szakmai publikációja jelent meg), és szakmai előadásokat is tartott.

Vajai László
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH) 11 védjegy és szabadalmi beadvány, 14 formatervezési ügydarab valamint 12 önkéntes műnyilvántartásba vétel kötődik a személyéhez


Munkái mellett termékeny feltalálói múlttal is rendelkezik, több szabadalma van folyamatban illetve lajstromozva. Eddigi találmányai közül a festészeti eljárás mágneses terekkel a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert. 

Ismeretterjesztő írások
mellett a humor világába is szívesen elkalandozik. Ezen írásai közül a vayland.hu oldalon többel is megismerkedhetünk.

Üzenet, komment

Ha kérdése van, kommentálna vagy szeretné felvenni a személyes kapcsolatot Vajai Lászlóval, akkor a jobb felső sarokban található Kapcsolat gombra kattintva írhat levelet.